Skip to main content

Veelgestelde vragen

Zitten er dan helemaal geen kosten aan?

Jawel. U betaalt een succesfee van 15% over het voor u geïncasseerde bedrag aan hoofdsom. De geïncasseerde rente komt aan ACCS toe. Dit geldt alleen wanneer wij er in slagen om de bemiddelingskosten terug te krijgen. Mocht dit onverhoopt niet lukken door bijvoorbeeld een faillissement van uw makelaar dan bent u ons niets verschuldigd. No cure no pay!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb?

Na het indienen van uw claim komen wij direct in actie. Betaalt de makelaar direct dan zullen wij binnen 3 dagen na ontvangst het geld naar uw rekening overmaken. Mocht de makelaar geen gehoor geven aan onze sommatie dan zullen wij de makelaar dagvaarden. Onze juristen zullen dan namens u optreden voor de rechtbank. Door de uitspraak van 16 oktober 2015 zal de rechter u hoogstwaarschijnlijk in het gelijk stellen. Met dit vonnis zullen wij dan in samenwerking met onze gerechtsdeurwaarders het executie-traject in gang zetten.

Kan ik contact opnemen met iemand?

Natuurlijk. U kunt ons altijd bereiken via email of telefoon. Via dossier-online kunt altijd en overal uw dossier inzien.

Kom ik wel in aanmerking voor het terugclaimen van mijn bemiddelingskosten?

U kunt door middel van een aantal simpele vragen checken of het voor u zin heeft een claim in te dienen. Doe dat op de pagina https://huurdersclaim.nl/komt-u-in-aanmerking/ .

Wat gebeurt er wanneer makelaar direct aan mij betaald?

In dat geval betaalt u ons precies hetzelfde dan wanneer de gelden door ACCS zouden zijn ontvangen.

Uw vraag staat hier niet tussen?

Neemt u dan even telefonisch met ons contact op via nummer 040 259 5070 of stuur ons een email bericht via het contactformulier.